Onze diensten

Onze diensten

Naast voertuigen en machines biedt de Volvo Group ook diverse soorten financieringsoplossingen, verzekeringen, verhuurdiensten, reserveonderdelen, preventief onderhoud, onderhoudscontracten, pechverhelping en IT-diensten. Dankzij het bereik en de flexibiliteit van ons assortiment kunnen deze oplossingen op maat samengesteld worden voor elke klant.

Aangezien een groot deel van ons assortiment in de aftermarket is gekoppeld aan de voertuigpopulatie, helpt dit om schommelingen in de verkoop van nieuwe producten voor de Group in evenwicht te brengen.

Efficiënte werkplaatsen

Efficiënte werkplaatsen

Ons uitgebreide netwerk van werkplaatsen wordt voortdurend uitgebreid. Klanten kunnen overal een beroep doen op vakkundige onderhoudsmonteurs. Onderhoud met originele onderdelen zorgt voor maximale beschikbaarheid en beperkt de kans op ongeplande bezoeken aan de werkplaats. Individuele onderhoudsplannen voor elke truck, bus of machine garanderen dat het juiste soort onderhoud precies wordt uitgevoerd wanneer dat nodig is.

Producten van de Volvo Group worden gebouwd met originele onderdelen en maken integraal deel uit van contracten voor preventief onderhoud en herstelling.

Volvo Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Dankzij onderhoudscontracten krijgen klanten op een eenvoudige en handige manier een truck, bus of machine tegen een vast tarief. Met deze contracten weten klanten exact wanneer het voertuig of de machine onderhoud nodig heeft en hoeveel onderhoud en herstellingen zullen kosten. Zo hebben ze meer tijd om zich te focussen op hun kernactiviteiten.

Klanten kunnen kiezen uit verschillende onderhoudscontracten. De basisdiensten in elk contract kunnen uitgebreid worden met tal van opties, zodat klanten een oplossing kunnen creëren die exact aansluit op wat ze nodig hebben.

Bijstand om voertuigen draaiende te houden

Bijstand om voertuigen draaiende te houden

We hebben diverse diensten voor pechverhelping die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Wanneer klanten ondersteuning nodig hebben, nemen ze contact op met een dossiermanager die hun eigen taal spreekt die die hen de juiste ondersteuning biedt in elke situatie. Indien nodig biedt een vakkundig monter hen ondersteuning onderweg. Financiële bijstand, vertaaldiensten, herstelling en verhuur van trucks en opleggers, repatriëring van chauffeurs en juridische bijstand kunnen ook opgenomen worden in de dienstverlening.

Financial Services

Financial Services

Volvo Financial Services biedt financiering en leasing aan klanten, en gerelateerde producten, zoals verzekering. Deze producten worden geleverd als onderdeel van het geïntegreerde totaalaanbod van de Volvo Group, wat meerwaarde creëert voor dealers en klanten, door handige en snelle oplossingen te bieden die afgestemd zijn op hun specifieke zakelijke behoeften.

Transportinformatie systemen

Transportinformatie systemen

Onze verschillende merken bieden een assortiment van geïntegreerde transportinformatiesystemen op basis van de recentste digitale, draadloze communicatietechnologieën.

Remote Diagnostics biedt proactieve diagnose en bijstand bij planning van herstellingen voor klanten in Noord-Amerika.

CareTrack is het telematicasysteem van Volvo CE waarmee klanten toegang krijgen tot uitgebreide informatie om machines op te volgen, ontworpen om tijd en geld te besparen.

Kosten laag houden

Kosten laag houden

Onze diverse opleidingsprogramma's voor chauffeurs optimaliseren de vaardigheden van chauffeurs, wat een zuiniger brandstofverbruik, veilig rijgedrag en minder invloed op het milieu oplevert. Ze verbeteren ook de algemene prestaties van chauffeurs door het meeste uit hun voertuigen en machines, maar ook uit chauffeurs te halen.