Martin Lundstedt is de Leider van het jaar 2018

De krant Affärsvärlden heeft samen met PA Consulting, Mannheimer Swartling, Wipro en Korn Ferry de President en CEO van Volvo Groep, Martin Lundstedt, benoemd tot 'Leider van het jaar 2018'. Enthousiasme, diepgaande kennis van de branche en uitgebreid teamwerk zijn factoren die de jury vermeldt als reden voor het aanstellen van Martin.   
martin-lundstedt

De winnaar wordt aangeduid door een jury op basis van uitgebreid onderzoek, inclusief interviews met belanghebbenden rond de kandidaat.

"Ik ben trots en gelukkig, maar ik vind dit vooral een aanmoediging om deze onderscheiding in het dagelijks leven waar te maken met alle medewerkers van Volvo Group. Hoe we omgaan met leiderschapskwesties in een tijd van grote veranderingen is een doorslaggevende factor voor ons aanhoudende succes", zegt Martin Lundstedt, President en CEO van de Volvo Group.

De jury bestaat uit Oskar Almén, partner PA Consulting, Jan Dernestam, MP Mannheimer Swartling, Johan Forssell, CEO Investor, Carl-Henrik Hallström, MD Wipro, Maria Rankka, President Stockholm Chamber of Commerce, Helena Stjernholm, President van Industrivärden, Erik Wahlin (voorzitter), hoofdredacteur Affärsvärlden, Charlotte Wetterlundh, partner Korn Ferry en Jonas Wiström, CEO Ratos.

Hun motivatie om Martin Lundstedt te benoemen tot "Leider van het jaar 2018":

"Met veel enthousiasme, diepgaande kennis van de sector en uitgebreid teamwerk heeft de leider van het jaar met succes een van de absoluut grootste bedrijven in Zweden veranderd."

15 november 2018

Neem voor meer informatie contact op met Claes Eliasson, hoofd Media Relations +46 31 323 72 29 of +46 76-553 72 29. 


Ga voor meer informatie naar volvogroup.com/press 

De Volvo Group is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. De Volvo Group biedt bovendien totaaloplossingen voor financiering en dienstverlening. De Volvo Group stelt bijna 100.000 werknemers te werk, heeft productievestigingen in 18 landen en verkoopt zijn producten in meer dan 190 markten. In 2017 bedroeg de verkoop van de Volvo Group 35 miljard euro. De Volvo Group is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in het Zweedse Göteborg. Aandelen van Volvo zijn genoteerd op Nasdaq Stockholm.

Work with us

Het laatste nieuws, vers van de pers

Abonnementendienst

  • Persberichten
  • Tussentijdse verslagen
  • Jaarverslagen
stayupdated form description
BEDANKT
Abonnement geactiveerd

Gerelateerd nieuws

De Volvo Group verbindt zich aan het initiatief Science Based Targets

De Volvo Group zet de volgende stap in het aanpassen en toekomstbestendig maken van het bedrijf in lijn met de ambities van het klimaatakkoord van Parijs. De ambitie van de Volvo Group is dat het bedrijf uiterlijk in 2050 netto nul emissies ...

Volvo Group introduceert Green Finance Framework

Volvo Group introduceert een Green Finance Framework voor de financiering van investeringen en projecten op het gebied van schoner transport. Dit raamwerk krijgt de classificatie 'donkergroen' van CICERO, het centrum voor internationaal klimaat- en ...

Volvo Group – derde kwartaal 2020

“In het derde kwartaal is de inzet van trucks en machines geleidelijk verbeterd naarmate de COVID-19-restricties werden versoepeld. Tegen het einde van het kwartaal lagen de transportactiviteiten in de meeste markten weer op ongeveer hetzelfde niveau ...