Veranderingen in het management van Volvo

Veranderingen in het management van Volvo

Roger Alm is aangesteld als nieuw lid van Volvo's Group Executive Board en President Volvo Trucks. Hij vervangt Claes Nilsson, die na een lange en succesvolle carrière met pensioen gaat op 1 januari 2019. Tegelijkertijd is Diana Niu aangesteld als lid van de Group Executive Board en Executive Vice President Group Human Resources voor de Volvo Group.  

Roger Alm, geboren in 1962, bekleedt momenteel de functie van directeur van de Europese divisie van Volvo Trucks. Zijn carrière bij Volvo Trucks begon in 1989 en hij bekleedde vele topfuncties bij het bedrijf, onder meer als hoofd van de activiteiten in Latijns-Amerika en Europa.  

Diana Niu, geboren in 1966, zal de verantwoordelijkheid opnemen als Executive Vice President Group Human Resources. Diana Niu heeft bijna 30 jaar ervaring met HR-activiteiten in leidinggevende posities, voornamelijk in Azië. Sinds 2014 is zij Senior Vice President, Human Resources bij Volvo Construction Equipment. 

Roger Alm en Diana Niu zullen hun nieuwe functies uitvoeren vanaf 1 januari 2019. 

12 december 2018 

Journalisten die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met: Claes Eliasson, Media Relations, +46 76 553 72 29. 

Ga voor meer informatie naar volvogroup.com/press

De Volvo Group is één van 's werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. De Volvo Group biedt bovendien totaaloplossingen voor financiering en dienstverlening. De Volvo Group stelt bijna 100.000 werknemers te werk, heeft productievestigingen in 18 landen en verkoopt zijn producten in meer dan 190 markten. In 2017 bedroeg de verkoop van de Volvo Group 35 miljard euro. De Volvo Group is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in het Zweedse Göteborg. Aandelen van Volvo zijn genoteerd op Nasdaq Stockholm. 

Form background image

Abonnementendienst

Related News

Laatste nieuws

Latest Press Release