Volvo Group zet de afsplitsing van de business area Governmental Sales stop

Volvo Group heeft besloten de afsplitsing van de business area Governmental Sales stop te zetten.
1860x1050-news-common-volvo-sign

“Onze afdeling Governmental Sales ontwikkelt zich in positieve zin en boekt veel nieuwe bestellingen. Eerder kondigden we onze plannen aan om deze activiteiten af te splitsen, maar de aanbiedingen die we ontvangen hebben, weerspiegelen de waarde van deze business area niet. Daarom hebben we besloten de afsplitsing stop te zetten”, zegt Jan Gurander, Deputy CEO en CFO bij de Volvo Group.

Governmental Sales is goed voor circa 1,5% van het totale verkoopcijfer van de Volvo Group. De afdeling telt zo'n 1300 medewerkers, grotendeels in Frankrijk, en produceert en verkoopt speciaal ontworpen voertuigen aan overheden, defensie, vredesmachten en hulporganisaties.

17 oktober 2017

Journalisten die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Henry Sténson,
Volvo Group Media Relations, op het nummer +46(0) 765-53 72 29.

Ga voor meer verhalen van de Volvo Group naar www.volvogroup.com/press.

De Volvo Group is één van 's werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. De Volvo Group biedt bovendien complete oplossingen voor financiering en dienstverlening. De Volvo Group stelt ongeveer 95.000 werknemers te werk, heeft productievestigingen in 18 landen en verkoopt zijn producten in meer dan 190 markten. In 2016 bedroeg de verkoop van de Volvo Group 31,9 miljard euro. De Volvo Group is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in het Zweedse Göteborg. Aandelen van Volvo zijn genoteerd op Nasdaq Stockholm. Ga voor meer informatie naar www.volvogroup.com.