Openstaan voor co-creatie

CampX door Volvo Group

CampX van Volvo Group is onze internationale innovatieomgeving voor technologie en bedrijfstransformatie. Voor CampX ontvangen partners, zoals klanten, start-ups, leveranciers, universiteiten en autoriteiten, een uitnodiging om samen met deskundigen van de Volvo Group te werken aan de ontwikkeling van de transportoplossingen van de toekomst.

In een snel veranderend technologisch en economisch landschap zijn samenwerking en diversiteit van essentieel belang om sneller te kunnen handelen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Automatisering, elektromobiliteit en connectiviteit creëren nieuwe kansen, ook voor de voertuig- en transportsector.

De Volvo Group kent een lange geschiedenis op het gebied van innovatie voor klanten en de maatschappij. Laten we samen onze mogelijkheden inzetten om duurzame en efficiënte transportoplossingen op de markt te brengen.

Video's van CampX

Opening van CampX in Göteborg

Opening van CampX in Göteborg

Graffitikunst in CampX

Graffitikunst in CampX

Ontdekken

Winnende concepten bepalen

Wij kennen de wensen van klanten en begrijpen de nieuwe trends, dus laten we deze kansen grijpen.

Ontwikkelen

Van concepten tot oplossingen

Bij CampX creëren we gezamenlijk nieuwe oplossingen met deskundigen en partners.

Introduceren

Oplossingen naar de markt brengen

Met ons internationale bereik hebben we het vermogen om veelbelovende ideeën van de grond te laten komen.

Meer informatie

Volvo automatisering

Automatisering

We zijn ervan overtuigd dat automatisering de commerciële transportoplossingen waarvan de meesten van ons dagelijks gebruikmaken, opnieuw zal vormgeven.

Automatisering
Volvo elektromobiliteit

Elektromobiliteit

Elektromobiliteit brengt verandering in de automobielwereld en in de nabije toekomst zal dit ook de planning en infrastructuur van onze steden veranderen.

Elektromobiliteit
Innovatie - Connectiviteit

Connectiviteit

De Volvo Group beschikt over het meest uitgebreide klantenaanbod in connectiviteitsoplossingen voor trucks, bussen en bouwmachines binnen de hele industrie.

Connectiviteit

Innovatienieuws

Complete reeks elektrische Volvo-trucks in Europa in 2021

Vanaf volgend jaar zijn volledig elektrische uitvoeringen van zware Volvo-trucks beschikbaar voor Europese transporteurs. Dit betekent dat Volvo Trucks vanaf 2021 een complete heavy duty-reeks met elektrische aandrijflijn biedt. De enorme inzet ...

Volvo Trucks presenteert zware elektrische concepttrucks voor bouwwerkzaamheden en regionale transporten

Hoe kan de impact op het milieu en klimaat van het zware vrachtverkeer worden verminderd terwijl de vraag naar transport blijft toenemen? Volvo Trucks is onlangs gestart met de verkoop van elektrische trucks voor stedelijk transporten, en denkt ...

Volvo Trucks start de verkoop van elektrische trucks voor transporten in de stad

Volvo Trucks kondigt de start aan van de verkoop van de Volvo FL Electric en Volvo FE Electric op een aantal Europese markten. Daarmee voldoet het bedrijf aan de toenemende vraag naar duurzame transportoplossingen in stedelijke omgevingen.

...