Oneindige mogelijkheden

1.000.000 verbonden

De Volvo Group loopt voorop in connectiviteit. Connectiviteit opent de weg naar nieuwe diensten en oplossingen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Wat is connectiviteit?

Connectiviteit verwijst naar verbonden bedrijfsmiddelen en nieuwe, verbeterde services en functies. Voor de Volvo Group draait het bij connectiviteit om het creëren van nog betere transportoplossingen voor nu en in de toekomst.

Wat zijn de voordelen van connectiviteit?

Door onze klanten te voorzien van informatie en kennis geven we hen de kracht. Een truck die de meest energiezuinige manier gebruikt om een helling op te rijden, op basis van gegevens van andere trucks, of voertuigen die elkaar waarschuwen voor mogelijke gevaren op de weg, zijn twee praktische voorbeelden van connectiviteit. Verder in de toekomst maakt connectiviteit geautomatiseerde voertuigen mogelijk, en ondersteunt dit efficiënte oplossingen voor elektromobiliteit.

Verhalen Volvo Group Connected

Oplossingen op het gebied van connectiviteit en veiligheid bij Volvo Group

Veiligheid

Niets is belangrijker dan veiligheid. Wanneer de technologie een nieuwe stap zet, stelt de Volvo Group alles in het werk bij het zoeken naar veiligheidsoplossingen. Met connectiviteit zijn de mogelijkheden oneindig.

Lees meer over veiligheid
Oplossingen op het gebied van connectiviteit en duurzaamheid bij Volvo Group

Duurzaamheid

Connected services maken de transporten efficiënter en verlagen het brandstofverbruik voor onze klanten. Connectiviteit draagt bij aan de kennis om nog energie-efficiëntere transportoplossingen te ontwikkelen.

Lees meer over duurzaamheid
Connectiviteit en efficiëntie bij Volvo Group

Efficiency

Efficiëntie is essentieel. Momenteel kunnen verbonden voertuigen hun tijd voor opdrachten optimaliseren dankzij controle op afstand en voorspellend onderhoud. Met meer gegevens en verbeteringen in gegevensanalyse ziet de toekomst er nog productiever uit.

Lees meer over efficiëntie

Volg ons over de hele wereld

Volvo Group Mack Noord-Amerika
Volvo Bus
Volvo CE Eskilstuna
Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

Göteborg, Zweden

Lees meer over connectiviteit op de website van Volvo Trucks
Volvo CE
Volvo Bus
Volvo CE
Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

Volvo Trucks, vrachtwagens, vrachtwagen

San Diego, VS

Lees meer over connectiviteit op de website van Volvo Trucks
Volvo Bus
UD Trucks
Renault Trucks

Meer informatie over innovatie bij Volvo Group

Volvo automatisering

Automatisering

We zijn ervan overtuigd dat automatisering de commerciële transportoplossingen waarvan de meesten van ons dagelijks gebruikmaken, opnieuw zal vormgeven.

Automatisering
Volvo elektromobiliteit

Elektromobiliteit

Elektromobiliteit brengt verandering in de automobielwereld en in de nabije toekomst zal dit ook de planning en infrastructuur van onze steden veranderen.

Elektromobiliteit
Innovatie - Connectiviteit

Connectiviteit

De Volvo Group beschikt over het meest uitgebreide klantenaanbod in connectiviteitsoplossingen voor trucks, bussen en bouwmachines binnen de hele industrie.

Connectiviteit
Word lid van ons team

Een internationale carrière in het ontwikkelen van de technologie van morgen

Word lid van ons team

Vind de juiste baan