Internationaal stageprogramma

Internationaal stageprogramma

Stel je voor hoe je carrière een vliegende start krijgt en hoe je je talenten in verschillende bedrijfsgebieden kunt laten zien. Stel je voor hoe het is om te werken bij een internationaal bedrijf dat vooroploopt bij innovaties. Voeg daarbij veelgevraagde internationale werkervaring en je komt uit bij het internationale stageprogramma van de Volvo Group. Waarschijnlijk het beste startpunt voor je professionele leven.

Wat we bieden

Wat we bieden

Een internationale stage bij de Volvo Group is een ongelooflijk spannende ervaring. Het programma geeft je de kans om de Volvo Group van binnenuit te leren kennen. Tijdens een periode van twee tot zes maanden krijg je de kans om in het buitenland te wonen en te werken, samen te werken met een team van professionals en uitdagende opdrachten uit te voeren in verschillende bedrijfsonderdelen en functies. We helpen met accommodatie, vergoeding voor een rondreis, een toelage voor levensonderhoud en administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld voor een werkvergunning of de visumaanvraag. 

Waar kun je naartoe

Waar kun je naartoe

Het Volvo Group International Internship Programme biedt je de mogelijkheid om te werken in een van onze teams in Frankrijk, Zweden, India, Japan of de VS. Maar aangezien we een wereldwijd bedrijf zijn met meer dan 95.000 werknemers in meer dan 190 markten, krijg je te maken met mensen uit allerlei culturen en functies: de hele wereld is je werkplek.  

Ben jij een van ons?

Ben jij een van ons?

Onze internationale stagiairs zijn bijzondere personen. Ze doen alles om nieuwe innovatieve oplossingen te vinden die de wereld in beweging houden en hebben en passie voor hun werk, of dat nu marketing, financiën of management is. Als deze beschrijving bij jou past en als je een teamspeler bent met een oprechte interesse in het vorm geven aan de toekomst van duurzame transportoplossingen, is je sollicitatie zeer welkom. Houd er rekening mee dat aan de volgende criteria moet worden voldaan:

-   Je zit in je 3e of 4e jaar van je Bachelor of in het 1e jaar van je Master bij een van onze Preferred Talent Partner-universiteiten. Zie de lijst hierboven.

-   Je hebt een goed cijfergemiddelde, je spreekt en verstaat Engels en hebt aantoonbaar ervaring met leiding geven en/of communityservice of bent betrokken bij studentennetwerken.

-   Je hebt een geldig paspoort en als je een stage voor de VS aanvraagt, een geldig rijbewijs.

Stageproces

Sollicitatie en werving

1. Solliciteren

Nadat je je sollicitatie hebt ingediend, ontvang je per e-mail een bevestiging. Als je een sollicitatie hebt ingediend voor meerdere landen of functies, moet je voor elk land en elke functie een sollicitatie indienen.

2. Online interview

Als je wordt geselecteerd, word je uitgenodigd voor een kort virtueel gesprek binnen zes tot acht weken na de indiening van je sollicitatie.

3. Gesprek

De kandidaten op de shortlist worden uitgenodigd voor een gesprek met een van recruiters van de Volvo Group.

4. Selectie

Als je bij de laatste kandidaten hoort, word je in contact gebracht met je toekomstige gastheer-manager bij Volvo Group en de lokale Human Resources-afdeling om de internationale stage binnen de Volvo Group te regelen. 

5. Aangenomen

We heten je dan van harte welkom in de wereld van Volvo Group en zullen zorgen dat je het bedrijf zo goed mogelijk leert kennen. 

Help us move the world

Zoek een internationale stage