Op het water

Op het water

Wij staan u bij op het water, wanneer u op reis bent met uw boot of de veerboot naar het werk neemt.

De zee kan erg woelig zijn wanneer de kustwacht of reddingsdiensten moeten uitrukken. Maar ook bijzonder kalm en aangenaam wanneer u de veerboot neemt of gaat vissen met uw eigen boot. De Volvo Group heeft motoren voor zowel vrije tijd als commerciële toepassingen.

Vrije tijd op het water

Vrije tijd op het water

Wij herdefiniëren vermogen van topklasse in de scheepvaart via innovatie. Bovendien bieden we tal van systemen zodat u kunt ontspannen en uw tochtje op uw boot zo aangenaam mogelijk kunt doorbrengen. Met innovaties zoals het Inboard Performance System (IPS) en Forward Drive wordt varen eenvoudig, aangenaam en leuker. De voorwaarts gerichte schroeven brachten een revolutie teweeg in de scheepvaart en zorgen ervoor dat boten nu veel eenvoudiger te navigeren zijn. “Easy Boating” is een concept dat slimme oplossingen ontwikkelt voor uw boot - van de schroef tot het roer.

Volvo Penta is 's werelds grootste producent van dieselmotoren en aandrijfsystemen voor boten en de scheepsvaart.

Op het water

Bedrij fsvaart

Bedrijfsvaart

Zee- en riviertransport, kustwacht, passagierstransport en offshore-energiebedrijven zijn afhankelijk van betrouwbare motoren.

Volvo Penta biedt aandrijfsystemen en motoren voor voortstuwing, hulpapparaten en complete generatorsets voor de scheepvaart.

Al meer dan 100 jaar lang verfijnt Volvo Penta het assortiment voor de scheepvaart om essentiële inzetbaarheid en efficiëntie te combineren. Innovatie die gericht is op de zakenwereld.