Wat we doen op de weg

Wat we doen op de weg

15% van alle voedsel in Europa wordt geleverd door een truck van de Volvo Group (Volvo of Renault). Onze trucks transporteren ook meubels, kleding, sanitaire producten en computers.

Onze bussen brengen u snel naar de dichtstbijzijnde luchthaven. U kunt de bus nemen om op bezoek te gaan bij familieleden of op reis gaan in één van onze tourbussen.

Onze bouwmachines worden gebruikt in projecten om de infrastructuur uit te breiden, bijvoorbeeld bij de bouw van wegen, spoorwegen en bruggen.

Om te garanderen dat de voertuigen op de weg blijven en veilig blijven werken, helpen we onze klanten met uitstekende, snelle diensten en technische oplossingen van topklasse.

Op de weg
Wat we doen in de stad

Wat we doen in de stad

Onze producten maken deel uit van uw dagelijks leven. Ze brengen u naar het werk, halen uw vuilnis op en zorgen ervoor dat het licht blijft branden. De Volvo Group ontwikkelt het openbaar vervoer van de toekomst, zodat u snel en vlot naar het werk of naar school kunt.
 
Onze bouwmachines worden gebruikt om huizen, industriële faciliteiten en sportcentra te bouwen en de voertuigen van de Group helpen om openbare ruimtes schoon te houden door wekelijks miljoenen tonnen afval op te halen in steden wereldwijd. Betrouwbare elektrische generatoren zorgen ervoor dat de elektriciteit blijft werken wanneer u naar het ziekenhuis gaat. De Volvo Group is één van 's werelds grootste leveranciers van industriële motoren.

We leveren een bijdrage aan de winst van onze klanten door hulp bij financiering en gunstige onderhoudscontracten te bieden.

In de stad
Wat we doen op onverharde wegen

Wat we offroad doen

We helpen bij het delven van de belangrijkste grondstoffen ter wereld. Voertuigen van de Volvo Group zijn diep in de mijn en midden in het bos te vinden.

Onze industriële machines en trucks worden dagelijks gebruikt om ijzererts te winnen, bossen te kappen, hout te transporteren en vele tonnen stenen en rotsen te vervoeren. Onze industriële motoren drijven essentiële irrigatie-installaties aan in landbouwbedrijven overal ter wereld, zodat landbouwers hun gewassen kunnen telen.

We helpen onze klanten met financiering en zien erop toe dat er geen machines blijven stilstaan - waar ter wereld ze ook worden gebruikt.

Offroad
Wat we doen op zee

Wat we doen op zee

Wij staan u bij op zee, wanneer u op reis bent met uw boot of als u dringend hulp nodig heeft van de reddingsdiensten op zee.

De zee kan erg woelig zijn wanneer de kustwacht of reddingsdiensten moeten uitrukken. Maar ook bijzonder kalm en aangenaam wanneer u de veerboot neemt of gaat vissen met uw eigen boot. De Volvo Group heeft motoren voor alle situaties en alle soorten klanten.

Op zee
Onze merken

Onze merken

De Volvo Group is één van 's werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren.

Onze merkportfolio bestaat uit Volvo, Volvo Penta, UD, Terex Trucks, Renault Trucks, Prevost, Nova Bus en Mack. We werken samen via allianties en joint ventures met de merken SDLG, Eicher en Dongfeng.

Onze merken
 volvo group