Missie, visie en ambities van de Volvo Group

Onze missie, visie en ambities

Onze oplossingen voor de uitdagingen waar de wereld voor staat, worden gedreven door onze missie om de welvaart te vergroten door middel van transportoplossingen en door onze visie om de meest gewilde en succesvolle leverancier van transportoplossingen ter wereld te worden.

Onze missie

Welvaart vergroten door transportoplossingen.

Missie van de Volvo Group

Het moderne leven mogelijk maken

Elke dag en over de hele wereld dragen de producten en diensten van de Volvo Group bij aan allerlei onderdelen die we allemaal verwachten in een goed functionerende samenleving. Onze trucks, bussen, motoren, bouwmachines en financiële services zijn betrokken bij veel van de functies waarop we elke dag vertrouwen.

  • Op de weg: onze producten zorgen dat mensen eten op tafel hebben en wegen om op te rijden.
  • In de stad: onze producten maken deel uit van het dagelijks leven. Ze brengen mensen naar hun werk, halen vuilnis op en genereren stroom. Volvo Group werkt aan de ontwikkeling van de oplossingen voor het openbaar vervoer van de toekomst.
  • Off-road: we leveren een bijdrage aan de extractie van een aantal van 's werelds belangrijkste grondstoffen. Motoren, machines en voertuigen van de Volvo Group zijn te vinden in mijnen, op bouwplaatsen en midden in de bossen.
  • Op zee: of u nu op een schip werkt, vakantie viert in een plezierjacht of dringend hulp nodig heeft van een reddingsboot.

Lees meer over onze missie door deze video te bekijken.

Onze visie

de meest aantrekkelijke en succesvolle leverancier van transportoplossingen ter wereld te worden.

De visie van de Volvo Group

We doen zaken met mensen

Ook al zijn we actief in een zakelijke markt, de beslissingen worden genomen door mensen. Vertrouwen en relaties zijn net zo belangrijk als het totale aanbod. We hebben concurrerende producten en diensten. Daarmee en met onze mensen bouwen we duurzame relaties op met onze klanten. Als we het beste van alles, van aanbod tot relaties, samenbrengen, worden we uiteindelijk de voorkeurskeuze van de klant.

Onze ambities

Ons begeleiden op onze reis.

Ambities van Volvo Group

Op de goede weg blijven

Onze visie beschrijft waar we in de toekomst willen zijn. De ambities zijn de richtlijn op onze reis. Door het streven naar deze ambities, zijn we op de goede weg.

  • Toonaangevende klanttevredenheid voor alle merken in hun segmenten: de enige echte maatstaf voor succes is klanttevredenheid.
  • Wees de meest bewonderde werkgever in onze branche: doordat we als werkgever worden bewonderd, trekken we de beste mensen aan en houden we ze vast
  • Toonaangevende winstgevendheid: krachtige prestaties stellen ons in staat om te investeren in producten, diensten en mensen.

Meer informatie over Volvo Group

Volvo Gedragscode

Onze Gedragscode

Onze Gedragscode is het beleid van de Volvo Group over correct professioneel gedrag en het engagement van de Volvo Group ten opzichte van onze medewerkers, zakenpartners en andere betrokkenen. Het beleid geldt voor alle leden van de Directieraad en alle medewerkers in de Volvo Group.

Onze Gedragscode
Wat we doen

Wat we doen

Zonder het soort producten en diensten die de Volvo Group biedt, zouden de maatschappijen waarin de meesten van ons leven, niet vlot werken. Net zoals een kringloopsysteem zijn onze trucks, bussen, motoren, bouwmachines en financiële diensten betrokken bij vele functies waarvan de meesten onder ons elke dag gebruikmaken.

Wat we doen