Onze missie

Welvaart vergroten door transportoplossingen

De missie van de Volvo Group

Transport helpt armoede te bestrijden

Moderne logistiek is een vereiste voor ons economische welzijn: transport helpt armoede te bestrijden. Hiermee maken we de wereld tot een betere plek.

  • Op de weg: onze producten zorgen dat mensen eten op tafel hebben en wegen om op te rijden.
  • In de stad: onze producten maken deel uit van het dagelijks leven. Ze brengen mensen naar hun werk, halen vuilnis op en genereren stroom. Volvo Group werkt aan de ontwikkeling van de oplossingen voor het openbaar vervoer van de toekomst.
  • Off road: we leveren een bijdrage aan de extractie van een aantal van 's werelds belangrijkste grondstoffen. Motoren, machines en voertuigen van de Volvo Group zijn te vinden in mijnen, op bouwplaatsen en midden in de bossen.
  • Op zee: of u nu op een schip werkt, vakantie viert op een plezierjacht of dringend hulp nodig heeft van een reddingsboot.

Onze visie

De meest aantrekkelijke en succesvolle leverancier van transportoplossingen ter wereld worden

De visie van de Volvo Group

We doen zaken met mensen

  • We doen misschien zaken met andere bedrijven, maar mensen nemen de beslissingen. Vertrouwen en relaties zijn net zo belangrijk als het totale aanbod.
  • Het hart is belangrijk. We hebben merkproducten en services, en de relatie met klanten ontstaat via die producten en onze vertegenwoordigers.
  • Als we het beste van alles, van aanbod tot relaties, samenbrengen, worden we uiteindelijk de gewenste keuze.

Meer informatie over Volvo Group

Volvo Gedragscode

Onze Gedragscode

Onze Gedragscode is het beleid van de Volvo Group over correct professioneel gedrag en het engagement van de Volvo Group ten opzichte van onze medewerkers, zakenpartners en andere betrokkenen. Het beleid geldt voor alle leden van de Directieraad en alle medewerkers in de Volvo Group.

Onze Gedragscode
Wie zijn we

Wie zijn we

We geloven in een werkklimaat dat zich kenmerkt door respect voor het individu. We geloven dat diversiteit en inclusiviteit de betrokkenheid verhoogt, innovatie genereert en het bedrijf ontwikkelt. Naast uitdagende en stimulerende taken maken ook al deze zaken de Volvo Group tot een interessante werkplek.

Wie zijn we
Wat we doen

Wat we doen

Zonder het soort producten en diensten die de Volvo Group biedt, zouden de maatschappijen waarin de meesten van ons leven, niet vlot werken. Net zoals een kringloopsysteem zijn onze trucks, bussen, motoren, bouwmachines en financiële diensten betrokken bij vele functies waarvan de meesten onder ons elke dag gebruikmaken.

Wat we doen