Onze merken in Nederland

Onze merken in Nederland

De Volvo Group is één van 's werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. Onze merkportfolio in bestaat uit Volvo Trucks, Renault Trucks, Volvo Penta, Volvo Financial Services en Volvo Bus.

De samenleving waarin de meesten van ons leven, zou niet werken zonder het soort producten en diensten die de Volvo Group biedt. Net zoals een kringloopsysteem zijn onze trucks, bussen, motoren, bouwmachines en diverse gerelateerde diensten betrokken bij verschillende functies waarvan de meesten onder ons elke dag gebruikmaken.

Samen zetten we de wereld in beweging.

Onze merkportfolio

Volvo

Volvo

Het merk Volvo is één van 's werelds meest gekende en gerespecteerde merken in de sector voor commerciële voertuigen. Het wordt geassocieerd met de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en milieuzorg.

‘Volvo’ is Latijns en betekent ‘Ik rol’ 

Volvo Trucks  >

Volvo Bus  >

Volvo Financial Services  >

Volvo Penta  >

Volvo Construction Equipment  >
 

Renault Trucks

Renault Trucks

Sinds 1894 biedt Renault Trucks alle soorten commerciële voertuigen, gaande van lichte trucks voor stedelijke distributiediensten tot speciaal ontworpen en zware trucks voor langeafstandstransport.

De voertuigen en diensten zijn aangepast aan diverse transporttoepassingen en helpen de operationele kosten van de klanten te verlagen.

Renault Trucks Renault Trucks Online